Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Vårens event inom #socialamedier och #ecommerce

Hur lyckas man med att göra ett fantastiskt jobb? Jo man ger sig ut, lyssnar, lär och ta med dig best practices från människor som har testat, misslyckats och upplevt det som man själv tampas med i sitt arbete. Tipsa gärna en kollega eller vän om eventen genom att klicka och dela med knapparna här till höger —>

INTERNET EXPO & DIGITAL MARKETING 2012

Enligt arrangörerna Sveriges största mässa inom Internet och digital marknadsföring.

 • När: 14-15 mars 2012
 • Var: Kistamässan, Stockholm

Jag håller en keynote klockan 08:30 den 15:e om Konsten att integrera Sociala Medier i sin marknadsföring. Jag kommer att berätta om hur man tar tillvara möjligheterna med sociala medier och vilka förändringar i marknadsstrategin man som företag måste omfamna för att bli mer konkurrenskraftig. Här hittar du Seminarieschema 14 mars och Seminarieschema 15 mars

WEBCOAST

En helt deltagardriven konferens med workshops och seminarier inriktade på utveckling och användning av kommunikation på internet.

 • När: 16-18 mars 2012
 • Var: Lindholmen Science Park, Göteborg

”Vad vill du höra om på WebCoast 2012?” Alla får vara med att påverka innehållet i denna knytkonferens som fokuserar på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. Hör Social Media Club prata om förväntningarna  på WebCoast 2012

EMEET (Slutsålt)

Emeet är mötesplatsen för ehandlare och leverantörer där fokus är att flytta över köpen från offline till online.

 • När: 22-23 mars 2012
 • Var: ?

Vill du utvecklas och bli bättre på ehandel? #emeet är en unconference och alla delar med dig av sina kunskaper – ingen är en konkurrent! Här kan du anmäla dig till reservlistan.

WEBBDAGARNA

Eventet vi alla suktar efter att gå på är Internetworlds årliga Webbdagarna Stockholm. Årets huvudtema är Gör Skillnad.

 • När: 22-23 mars 2012
 • Var: Stockholm Waterfront
Presentation på Webbdagarna i Göteborg 2011

Som deltagare får du rabatt på hotellövernattning på Scandic Grand Central och Scandic Norra Bantorget. Vänligen uppge VIP-koden ”Webbdagarna2012” vid bokning för att erhålla rabatten. Mer information om erbjudandet hittar du här.

KOMMITS

KommITS står för Kommunal IT Samverkan och föreningen håller årligen konfenser med utvalda teman, med inriktning mot kommunverksamheter.

 • När: 8-10 maj 2012
 • Var: Karlstad Congress Culture Center

Temat i år är Sociala Medier, om hur kommuner ska hantera och nyttja sociala medier som Facebook, Linkedin, Google+, twitter och bloggar. Jag håller en keynote på kvällen den 8 maj.

CLOUD STRATEGIES

En konferens om framgångsfaktorerna för molnsatsningar.

 • När: 24 april 2012
 • Var: Stockholm Waterfront

En dag för dig som är beslutsfattare från it-sidan eller verksamhetssidan och brinner för att skapa affärsvärde. Ämnen som diskuteras är ”Är molnet hype eller verklighet?” Vilka affärsnyttiga tillämpningar finns att finna med molnlagring?”

NORDIC ECOMMERCE SUMMIT

Nordic eCommerce Summit är ett perfekt tillfälle att ta tempen på svensk e-handel.

 • När: 9-10 maj 2012
 • Var: Stockholm Waterfront

  Foto: Inuse Pictures

Den i särklass hetaste publikmagneten i år är entreprenören och sociala medier-gurun Gary Vaynerchuk. I år kan man vinna en egen stund med mr. Vaynerchuk för att få hans råd och tips utgående från din verksamhet. Anmäl dig till tävlingen och motivera varför just du ska få hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen