Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Bästa sajt – EpiServer Awards 2016

Det är ju så roligt med tävlingar. Att få en klapp på axeln för den möda man lagt ner på sin sajt. Nordiska webbplatser som är byggda på EpiServer-plattformen tävlar just nu i det prestigefyllda EpiServer Awards 2016 och jag sitter med i juryn! Vi kommer att utse 5 finalister och en vinnare i varje kategori, och tillkännage dessa den 9 november i Globen i Stockholm.

episerver-awards-jury

Tävlingskategorier (och 2014 års vinnare)

För mig är den allra viktigaste egenskapen hos en vinnande webbplats, oavsett kategori, att den är intuitiv. Typiska känslor jag INTE vill uppleva är: Oj vad hände! Jag undrar var jag kommer om jag klickar här? Hoppsan var hamnade jag nu? Sen behöver jag kanske inte poängtera att sajten måste vara lika effektiv på en liten mobilskärm som på en stor..

Du som jobbar med marknadsföring, e-handel och webbutveckling, se till att registrera dig till EpiServer Ascend 9-10 November så kan du vara med på plats när vinnarna koras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen