Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

TrulyTherese and The City

För ett år sedan var jag med tjejgänget i New York. Vi var på Apple Store, joggade runt Central Park, shoppade på Century 21, käkade pretzels och drack Cosmopolitans. Jag hann även med att göra bort mig på Starbucks, ta kort på vattenånga från avloppsbrunnar, läsa New York Times, köpa ClearEyes och åka limousin över Brooklyn Bridge. Imorgon åker jag tillbaka och är borta i en vecka. Hejdå chocksnö, isvindar och halkpölar!

Jag har lusläst både Helens och Sandras New York-guider, bläddrat på Pinterest, surfat på Yelp på bloggar och bokmärkt hundratals Google Maps. Men bäst av allt har nog den här boken varit, som en vänlig kollega lånade ut. Notera postit-lapparna! Självklart har jag också gjort ett excelark med dag-för-dag aktiviteter och middagsplaner.

Av Martin Gelin och Eva Wisten

Paddan är laddad med massor av film och de två första säsongerna av Sons of Anarchy. @ullemon har tipsat om de bästa fyndbutikerna för himmelska skor och vi inleder med en heldags shoppingutflykt till Woodbury Commons. En väldigt begåvad killkompis undrade om jag kunde köpa en 88-liters Samsoniteväska till honom i USA. Okej, det kunde jag gå med på. Om han tog den rosa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen