Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Home sweet home

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka från New York och har lyckats hålla mig nästan helt ouppkopplad i sju dagar. Under en kort sekund utanför Applebutiken (där det finns gratis WiFi) hann jag snappa upp att Facebook har köpt Instagram. Otippat? Ett smart drag och det ska bli spännande att se hur delning till andra konkurrerande plattformar (Twitter, Tumblr) kommer att se ut. Har precis laddat ner Instagramappen för Android men det första som faktiskt buggade ur var delningen till Facebook. Märker ni av samma sak?

Vad händer i veckan?

Ikväll packar jag upp mina inköp från NYC, kollar mejl och gör en Weekly Review light. Kvällsläsning blir boken “Mediababe” av Jacqueline Kothbauer. Helst vill jag hinna testa SVT Plays fjärrkontroll i mobilen också.

Imorgon ska jag lämna över all onlinemarknadsföring som jag skött åt Sverigemarknaden till nyanställda Henrik Ismarker. Gött!

Gästblogg-dags!

Grafiska geekgirlen Lisa Sällvin kommer att gästblogga här på TrulyTherese.se om konsten att skapa förtrollande Infografik, hur man berättar man det man vill ha sagt i bilder. Ni kan se fram emot mycket snygga exempel! Håll utkik de närmaste dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen