Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 21 februari 2012

 1. Birds on Twitter
  Snacka om viral! Ett litet hotell i Lettland ställer fram en laptop riggad med mums för fåglarna – och när de landar på tangentbordet skickar de iväg tweets som kan följas på Twitter via @hungry_birds. Så sött!
 2. Instant Screen Sharing | Screenleap
  Screenleap gör att du superenkelt kan dela din skärm till en annan dator, telefon eller pekplatta. En surfning in på sajten, en knapptryckning och ett mail senare så var mottagaren uppkopplat mot skärmen. @iamluclar har provat och för henne gick allt på under 30 sekunder.
 3. Individanpassade sängar på Scandic | Restauratören
  Hur hård eller mjuk säng vill du ha på ditt hotellrum? Med en fjärrkontroll justerar du själv hårdheten i madrassen. Finns på Scandic Anglais i Stockholm.
 4. Tävling på Facebook, enligt reglerna? Så här gör du! | Social Factory
 5. Spelindustrin.se pratar med Henrik Pontén
  Fråga: Efter framgången med The Pirate Bay-fallet, ska ni börja jaga privatpersoner nu? Antipiratbyrån: ”Alla brott begås av enskilda personer men naturligtvis kan omfattningen variera. Vårt nästa steg är att stänga ned alla illegala tjänster med svensk anknytning som sprider exempelvis filmer och spel.”
 6. Roche flyttar 90 000 anställda till Google Apps
  Letar du efter ett Best Practice för att övertyga IT att börja köra Google Apps? Roche, ett av världens största bioteknikföretag och ett av de snabbast växande företagen inom diagnostik och läkemedel, flyttar nu 90 000 anställda till Google Apps-milj. Imponerande!
hungry birds
hungry birds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen