Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Därför älskar jag Evernote

Jag hade ett möte med hotelljämförelsesajten Trivago i går kväll. När jag tog emot deras visitkort tänkte jag vara smart och ta ett foto av det istället för att riskera att tappa bort det. Så jag fotograferade med mobilkameran och klickade “save clip to Evernote“. Idag när jag kollar igenom mina anteckningar upptäcker jag att Evernote inte bara sparat mitt mobil-klipp från mötet utan även gett det ett namn. Namnet är “Bild from” + namnet på mötet från Outlook!


Fråga mig inte hur Evernote vet detta, den måste vara integrerad med min kalender på något sätt och känner av att tidsstämpeln för anteckningen matchar tidpunkten då jag angett att jag sitter i möte. Man måste älska Evernote!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen