Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 19 februari 2012

 1. Fler upplever att de använder internet för mycket
  Minns ni när jag diskuterade i Nyhetsmorgon om att användare av onlinespel och sociala medier bevisat sig vara mer sociala än andra? I årets upplaga av .se’s  undersökning Svenskarna och Internet presenteras siffror om att fler och fler (främst ungdomar) upplever att de använder internet för mycket. Jag blir nyfiken på vad dessa personer sagt att de hellre skulle vilja göra med den tiden.
 2. Google Drive in Wild ~ GoAndroid
  Är Google’s molnlagringstjänst (Dropbox-klon) på gång att rullas ut? Inget officiellt har presenterats ännu men ryktet säger att det kommer att ske inom de närmsta dagarna. På den här länken finns en påstådd skärmdump av ”Google Drive”.
 3. Before & After: The Optimization of a Flawed Landing Page
  Tänk om man bara fick jobba med att optimera landningssidor hela dagarna. Vad lycklig man skulle känna sig! Här är do’s and don’ts som du måste ha koll på. Sen kan du luta dig tillbaka, betrakta ditt verk och skörda intäkterna.
 4. 7 tips för att bli grym på nyhetsbrev | evelinaander.se
  Vill du bli bättre i ditt arbete med nyhetsbrev så måste du läsa Evelina Anders 7 tips!
 5. SEO 2012 min presentation på #SSMX | Joinsimon.se
  I lördags var Simon Sundén på #SSMX och höll där en presentation i Bineros monter om SEO för 2012 och några trender som går att se för framtiden. Mycket fokus var på Google+ och kriget om realtidssöket.
 6. SEO-SM | Svenska mästerksapen i sökmotoroptimering
  Jag hade inte heller hört talas om de Svenska mästerskapen i SEO. Går det ens att tävla i sökmotoroptimering eller blir det bara en jakt på inlänkar och landningssidor överbelamdrade med sökord? Tävlingen beräknas hålla på i 6 månader och nu söker man sponsorer.
 7. Rättviseförmedlingens lista på experter inom internet, teknik och entreprenörskap
  Rättviseförmedlingen jobbar för att nyansera teknik- och internetvärlden som till stor del domineras av män. Här är en lista på kvinnor som är experter på internet, teknik, journalistik och entreprenörskap. Finns du med?
 8. Facebook Brand Pages for Timeline Coming Soon
  Allt tyder på att Facebook kommer att introducera Timeline för Pages på eventet fMC som hålls den 29 februari. Om du inte har börjat fundera på hur du vill att din sida ska se ut när timeline kommer så är det dags att göra det nu!
Facebook Timeline for Pages - Burberry
Exempel: Facebook Pages Timeline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen