Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

What’s cooking

Häromdagen blev jag tillfrågad vad jag gör på fritiden. Fritiden? frågade jag och sedan blev det tyst runt bordet. Jag är ju personen som skäms för att jag inte skrivit en rad om hur bra det var på årets #ssmx. Men det finns det andra som har gjort. Jag vann ett par hörlurar från Headler.se för att jag var en av de första på plats att checka in. You like?

Therese_headler

Jag ska också hälsa från Google! Vi var där på rundabordssamtal och diskuterade vad Google+ fyller för funktion för oss, vilka typer av människor som hänger där och så fick vi demonstrerat alla coola grejer man kan göra i hangouts. Joakim Jardenberg ville inte gå förrän han hade fått ett broadcastkonto precis som Barack Obama..
[shashin type=”photo” id=”17″ size=”max” columns=”1″ order=”user” position=”center”]
Det blev riktigt intressanta utbyten om huruvida vi tror att Google+ kan/bör bli ett nytt Facebook och om störiga kontakter som klagar när man postar för mycket eller för ointressant. Vi fick också chans att framföra lite välriktad kritik mot upplägget med cirklar och nämna önskemål om tredjepartsintegrationer /API och möjligheter till funktionsspecifik annonsering.

En annan kul grej är att jag ska sitta med i expertpanelen på Webbdagarna den 22-23 mars, och få tycka, tänka och reflektera på presentationerna, helt utan hejd och manus. Vi får se hur det går.. Ifall jag överhuvudtaget kan producera tankar och idéer utan en dator och Twitter framför mig :)

Talare på Webbdagarna 2011

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen