Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

iPhone 5 – jag kunde inte hålla mig..

I går kunde jag inte hålla mig längre. Vem vet hur lång tid det tar för jobbet att ta in iPhone 5? Min HTC Sensation är trött nu, trots fabriksåterställning. Batteritiden är visserligen bättre men värst är kameran. Först tänkte jag köpa Samsung Galaxy Camera som är en digitalkamera med Wifi och Androidoperativ men den kostade 4 000 kr och var slut i alla butiker.

Första intrycket av iPhone5?

Straight-forward så där som iPhone alltid är och stor kvalitetsskillnad på apparna i Play Store. Den är snygg, platt och vit som snö. Men vad bortskämd man som Androidägare blir med att kunna skräddarsy funktioner precis som man vill ha dem. Här är det Apple’s way – or the highway..
 
iPhone 5
Mitt Apple-garage känns ganska komplett just nu med en iPhone, iPad en MacBook Pro och en MacBook Air. Men nu behöver jag ett snyggt skal till mobiltelefonen. Har du något tips? Mycket bling ska det vara :)

3 kommentarer på ”iPhone 5 – jag kunde inte hålla mig..

  1. The iPhone is indeed very beautifully designed! However, I experience the contours of it to be too sharp for my taste, it’s not like I cut myself while handling it but my hands are so small I shift it around in my palm alot. I will probably by a gel-like super slim case just to enhance the grip.

  2. I prefer to use the iPhone 5 without a cover. It’s such a beautiful design I want to use it as is. I do carry it in a leather pouch. I also just ordered an Otter Box defender case to use only when I’m hiking, skating, or skiing. It’s bulky but it will protect it from the elements when I’m outside in the winter.

    -Shayne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen