Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

3 bra saker

Innan den här arbetsveckan startar på riktigt vill jag dela med mig av tre riktigt bra saker som jag upptäckt under min julledighet.

Tips 1 – en film

Först vill jag tipsa er att se den här filmen (som har premiär i februari). Cloud Atlas är tre timmar trollbindande drama som blandar nutid, dåtid, generationer, framtid och arv. Alla skådisar gör minst tre roller var. Se den!

Tips 2  – en pryl

För att kunna uppfylla mitt nyårslöfte att skapa ordning på min bokföring och kvitton behövde jag hitta en digital assistent. Doxie Go Scanner är prylen som hjälper dig att bli av med pärmar för evigt. Som en magisk pappersslukande robot drivs den helt sladdlöst och tankar upp alla inscannade dokument direkt till Dropbox eller Evernote via Wifi där du kan tagga och kategorisera dokumenten efter smak och behov. Doxie går inte att beställa i Sverige så jag väntar just nu på leveransen från USA. En recension är att vänta!
Doxie Go Scanner

Tips 3 – en skönhetsprodukt

När jag lånade en kompis lägenhet i mellandagarna snyltade jag varje dag på hennes kroppskräm från Elisabeth Arden. Nu har jag inhandlat min egen Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream och jag lovar att omgivningen kommer att kommentera på hur gott du luktar när du har använt den. Ingen parfym behövs och kläderna jag haft på mig doftar nu citrus, söt honung och grönt thé. Mums!

En reaktion på “3 bra saker

  1. Spännande med Doxie Go scanner! Funderar själv på att beställa en likadan just av samma skäl. Ska bli intressant att se om du tycker den funkar bra med kvitton och annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen