Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Inbox Zero, Out of Office!

Nu sitter jag här, det är första semesterdagen på torpet  och jag gick upp klockan 6 eftersom en enveten mygga hade hittat in under min filt. Det ösregnar ute och i ett av fönstren där man ibland kan komma upp i hastigheter av 34 kB/s står min mobil med Wifisurfpunkten aktiverad.

Slutspurten

Det var längesen jag fick så mycket gjort som igår. Alla kollegor sprang mellan varandras skrivbord som yra höns för att få svar på utestående frågor. Och mina stackars digital- och sökbyråer fick mer mejl på en dag än de brukar få på två veckor. För ordningens skull hann jag också skicka ett mejl till min chef där jag berättade om allt jag inte har hunnit med. Har du lämnat jobbet med Inbox Zero? Det är så befriande.

Avbockat på todolistan

 • Ta fram statistik över beläggningsgrad på hotellen i sommar, för smartare budgetering av våra Adwordskampanjer.
 • Gå live med Adwords i mobilen
 • Telefonkonferens med Danmark om hur vi kan förbättra deras försäljning
 • Lansering av affiliateprogram i Tyskland
 • Sammanställa hur mycket vi spenderar på betalt sök jämfört med övriga hotellindustrin
 • Ta bort hotell Horisont i alla kanaler på nätet, eftersom stängs den sista juni.
 • Godkänna designförslag på nya HTML-banners
 • Bokat in massa möten till efter sommaren, bland om mobilmarknadsföring och CRM
 • Betala fakturor till leverantörer
 • Klassificera trackingkoder  för nya partnersamarbetet med Finn.no
 • Skriva ner alla problem vi haft med Google Places och skicka till Dublin.
 • Skriva kravspec för att kunna analysera om gäster som bokat på nätet verkligen dyker upp på incheckningsdagen

Varning till er känsliga läsare..

När jag går på semester så tappar jag alla koncept. Jag hoppar allt smink, iklär mig reklam-tshirts och blir världens fulaste mjukissunkis. Å andra sidan kan jag på samma tid det vanligtivis tar att göra sig iordning, hinna gå ut med hunden, tvätta håret, äta frukost och blogga..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen