Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Ett litet hundcafé på söder

Min söndag började med att jag såg en statusuppdatering från Dan Rasmussen på Facebook, ett tips om Hundcafét Café K9 på Wollmar Yxkullsgatan 3 på Södermalm. Eftersom jag hade haft en särdeles energikrävande morgon med min understimulerade lillvovve tog jag honom i famnen och begav mig dit. Som utläses av konversationen så hände det en liten olycka när vi kom dit, men risken att bli utkastad verkade inte överhängande..Dexter blev alldeles till sig av allt hundsällskap. Själv blev jag lite till mig av hur andra ägare betedde sig och sen gav min sötnos skulden. Men det hör väl till. OBS! Ta inte med egna leksaker eller tuggben, och om du inte kan ha hunden lös bland andra är hundcafé ingenting för dig.Hundarna fick leverkaka, och de tvåbenta åt västerbottenpaj och kaffe. Mat och kaffe kostar en bråkdel av vad man annars ser på söder, och allt är hemlagat. Sorgligt nog ska cafét säljas, på grund av bristande kundtillströmning. Det finns bara tre hundcafeer i Stockholm, tyvärr snart bara två.Hade jag haft förutsättningarna skulle jag köpa stället och göra kombinerat webb- och hundcafé!20120108-143903.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen