Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Scandic Hotels Sverige söker en Site Manager #nyttjobb

Före jul tipsade jag om att Sverigeorganisationen i Scandic Hotels sökte en Social Media Manager. Tydligen går rekryteringen riktigt bra med flera väldigt lovande kandidater! Nu är det dags att hitta någon som kan bli min speaking partner! I rollen som Site Manager för Scandichotels.se arbetar du nära mig på den globala eCommerce-avdelningen men din roll utgår från det svenska marknadsteamet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att maximera försäljnings- och marknadsaktiviteter genom att driva trafik till Scandic Hotels hemsida samt bli en nyckelperson när det gäller planering och utveckling av sajten. Om du har erfarenhet av sökmotoroptimering, kampanjer, PPC-annonsering, webbanalys, webdesign, affiliate- och epostmarknadsföring så har du halva inne. Här kan du läsa rollbeskrivningen och hitta kontaktpersoner hos Academic Search. Om jag var du skulle jag inte heller stirra mig blind på kravet om 5-7 års arbetslivserfarenhet. Jag är själv ett bevis på att det finns kunniga människor med kortare branschvana än så.

Teamet

Du rapporterar till svenska marknadschefen Anna Wirén, tidigare marknadsansvarig på Bookatable.com. I ditt team finns även en Social Media Manager och en Web Editor. Vi sitter på Sveavägen 167 och 2:ans buss stannar precis utanför. Det tar 10 minuter att gå till Odenplan. Som anställd bor du förmånligt på alla Scandics hotell och får rabatt i alla restauranger och hotellbarer. Varje fredag äter vi gemensam frukost på kontoret och vi jobbar (enligt avtalet) bara 37,5 timmar i veckan.

Tyvärr är jag själv inte involverad i rekryteringen men jag lägger gärna ett gott ord om jag kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen