Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 8 januari 2012

 1. It’s becoming a mobile-first world — Tech News and Analysis
  Det har förmodligen inte gått dig förbi att mobilen som teknikfenomen har förändrat sättet på vilket vi designar webblösningar och applikationer. I den här artikeln listas exempel på företag och tjänster som trots att de först startade som plattformar på webben övergått mer och mer till mobila tjänster.
 2. How Google Tweaked Its Search Algorithms In December
  När Google uppdaterar sin sökalgoritm är det svårt att veta exakt hur det kommer att påverka ens verksamhet. Nu har Google börjat namnge varje uppdatering de gör. I December förändrades främst sättet på vilket de visar sökresultaten och ett par punkter påverkar hur resultaten rangordnas. Klicka in på den här artikeln för en sammanfattning Googles förbättringar och ändringar och hur de påverkar dig som webbplatsadministratör.
 3. Deltagarlista | #tweetupsthlm
  Som trogen twittrare i Stockholmsområdet så får du inte missa nästa #tweetupsthlm den 3 februari 2012 på Hilton Stockholm Slussen Hotel. Makalösa 256 personer är anmälda till eventet. Klicka in här om du är nyfiken på hur det såg ut förra året.
 4. Digital music sales top physical sales
  För första gången i historien rapporteras att digital musikförsäljning överstiger fysisk skivförsäljning. Lady Gaga innehar topplaceringen som 2011 mest strömmade artist och den mest strömmade låten är Nicki Minaj: s “Super Bass” (vilken jag lustigt nog aldrig hört..) Vissa hävdar att revolutionen för digital och streamad musik främst beror på att “radio suger”. Stämmer det?
 5. Facebook Shower Curtain
  Nu är det dags att visa färg. Är du en äkta socialmedia-maniac eller inte? Tyvärr äger jag inte ett duschutrymme där ett draperi fungerar men jag utmanar er att posta bilder till mig på där ni är i “full disclosure” :)
The social media shower curtain..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen