Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 8 oktober 2010

 1. Debatt: Kan vi tjäna pengar på sociala medier?
  Sociala medier är ett intrikat samspel mellan konsument och varumärke. En komplex relation som tack vare sociala medier synliggörs och – möjliggörs. Jag försöker dagligen skapa en förståelse för den roll social interaktion spelar för ett företags överlevnad. Titt som tätt blir man tvungen att hänvisa till beräkningsmodeller och vinstkalkyler, det är bara ”how the cookie crumbles”. Ge oss istället väl fungerande verktyg för ROE och bättre metoder för Social CRM, så kanske debatten om ROI minskar i styrka en aning. För övrigt borde fokus i diskussionen vara att ”tjäna” förtroende. Det är 6 gånger dyrare att hitta en ny kund än att bygga vidare på en redan god relation. Ställs det samma krav att visa ROI på företagets årliga julchoklad?
 2. Här är Googles nya e-bok om Sökmotoroptimering [Ladda ner gratis]
  Tipstack till @uppdragsmedia
 3. Websites: How to stand out from the crowd
  Den här tanken gillar jag – särskilt de roliga 404-sidorna, men är det tillämpbart för alla typer av business? ”What would Apple do” ?
 4. Airbnb – Travel like a human
  Tänk själv hur många lägenheter som måste stå tomma varje dag. Om jag bara kunde få en här sidan att ladda klart så är jag säker på att den är grym! Någon annan än @jocke som har testat? Och hur gör man med nycklar och betalning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen