Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 7 november 2011

 1. Official Google Blog: Giving you fresher, more recent search results
  Google designar om i sin sökalrgoritm för att ge oss nyheter, händelser TV-info, aktualiteter och sportresultat med de senast uppdaterade träffarna först.I takt med att sökalgoritmen blir mer sofistikerad lär den sig vilken typ av resultat vi helst vill ha de senaste av, och när historiska inlägg och artiklar är mer relevanta.
 2. Official Google Blog: Life in a Day now available on YouTube
  Har du 90 minuter över så ska den här filmen tydligen vara något alldeles extra. 4500 timmar film, inspelat i 182 länder under en och samma dag i juli förra året. Nu med svenska undertexter!
 3. GoMo: An Initiative From Google
  Det blir mycket Google i den här upplagan av Therese tips! Google lanserar GoMo – en tjänst för dig som vill skapa en mobilanpassad sajt av din existerande sajt.
 4. Förtroende – en skör och livsviktig blomma på nätet | Disruptive Media
  Nej, man använder inte längre en tjänst bara för att den är bra och har rätt pris. Annika skriver om hur företag måste inse att i en värld av sociala medier och konstant delning av våra aktiviteter blir företaget en profil, en människa och ett ansikte utåt.
 5. Jag borde..
  Förutom att det kan vara lite halvroligt att se vad Google förutspår att man söker efter, så är det här faktiskt ett grymt tips till er som ska börja annonsera med Adwords. Börja skriva in en sökterm med anknytning till din verksamhet och se vilka begrepp och söktermer som dyker upp. Dessa förslag baseras på realtidsinformation om vad människor googlar på. Läs mer om Google Instant Autocomplete Suggestion fungerar här: http://searchengineland.com/how-google-instant-autocomplete-suggestions-work-62592
 6. Susningar i Björkens krona » Wi-Fi synkronisering av iOS enheter
  En av nyheterna i iOS 5.0 är möjligheten att synkronisera sin iPhone eller iPad trådlöst till iTunes via Wi-Fi.@mbjork instruerar hur man gör

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen