Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Sa jag verkligen det där?

Åh dessa samtal, vad roligt det är att få prata med folk som är genuint intresserade av det man själv brinner för! I de fantastiskta lokalerna på Scandic Grand Central satt jag idag med en journalist från Restauratören i två timmar och avhandlade servicebranschens internetmognad, utmaningar för varumärken online, sociala medier, min bakgrund, min uppväxt och mina nördintressen.


Som vanligt hade jag bestämt mig för att försöka hålla snattran. Men så blev det ändå så att jag hällde ur mig den ena osmickrande personliga pinsamheten efter den andra. Så när tidningen kommer ut om ett par veckor med ett personporträtt om hur jag önskade att jag var tjugo cm längre, är omöjlig att tillfredsställa, har svårt för ödmjukhet, lider av ett monumentalt bekräftelsebehov och gillar lila ögonskugga – bli inte förvånade.

Men hon ser ganska snäll ut, Elin på Restauratörens redaktion. Gör hon inte?

Elin Aarflot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen