Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 28 oktober 2011

 1. Självkänslans dag – Twingly Blog Search
  ”Jag kan, jag är bra, jag är viktig…jag betyder något!” Igår var det Självkänslans dag, ett initiativ från @Forsandree. Man uppmanades att blogga om sig själv och om hur bra och viktig man är. Twingly returnerar ett tiotal poster i ämnet. Men det måste ha skrivits mer med tanke på alla fantastiska bloggare som finns omkring oss?
 2. Välkommen till Ditt Företag Online
  Igår lanserade Google m.fl möjligheten för företagare att gratis starta en egen hemsida och få kostnadsfri hjälp med e-handelslösningar! Vilka av alla gymnastikföreningar, hundklubbar och frisörer ska jag ringa först..?
 3. Det vackraste TedTalk du någonsin sett
  OMG. Jag har i skrivande stund sett bara ett par minuter in i detta TedTalk men jag kan inte FÖRSTÅ hur hon gör det. Se, njut, inspireras, lyssna, sen räddar vi världen! Tipstack @sanapes
 4. Den interna förankringens fallgropar
  På jobbet gör vi en sån här resa just nu. Varumärkesarbete, vision och syfte ska förankras internt från företagsledning och ut i alla led. Tommy Falonius skriver insiktsfullt på micco.se om fallgroparna som uppstår när man exempelvis utgår från att en kickoff och en film på intranätet kan bygga en gemensam värdegrund för alla medarbetare i företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen