Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 1 november 2011

 1. 17 Twitter marketing tips from the pros
  Ny med ditt företag på Twitter och känner inte att du vet hur man ”för sig”? Som vanligt blir man inte besviken av Social Media Examiner och deras artiklar med tydliga guider och exempel.
 2. Sweden social web camp 2012
  Jag hade helt somnat ifrån den här blänkaren: Sweden Social Web Camp 2012 äger rum torsdagen den 16 augusti till söndagen den 19 augusti 2012. Har du inte redan satt upp dig intresselistan för SSWC 2012 kan du göra det här!
 3. Facebook’s Swedish data centre will be subject to Snoop Law • The Register
  NCC.s skiss över Facebooks serverhall i Luleå

  Om integritet och Facebooks nya servrar i Luleå, vars datatrafik nu kommer att lyda under svensk FRA- lagstiftning. ”While the frigid Arctic winds will fan the servers, it’s the legal climate that could get hot..”
 4. Google+ – nu tillgängligt med Google Apps
  Idag blir Google+ tillgängligt för dem som använder Google Apps. Efterlängtat har jag förstått.
 5. Automatiska sidomladdningar borde vara kriminella
  Thord skriver beskt om det faktum att nya DN.se laddar om automatiskt när du stått still på en sida i 10 minuter. Det görs (förmodligen) så att DN kan byta ut de banners som finns på sidan och på så sätt kunna erbjuda sina annonsörer fler sidvisningar. @Kentos skriver bra i kommentarerna: ”Det enda som kan ändra på detta är att annonsörerna sätter press på att få någon form av resultatbaserad annonsering. Det borde ligga i varje marknadschef intresse att ifrågasätta CPM, varje dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen