Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 18 augusti 2012

 1. Accusations against WikiLeaks founder Julian Assange
  Fallet #Assange förföljer oss i varenda gammelmedia och mikroblogg, men bakgrunden till kring de ursprungliga misstankarna om våldtäkt och ofredande känns avlägsna. Den här artikeln från DailyMail låter dig läsa ikapp om hur det hela började, och ta del av innehållet i kvinnornas anmälan.
 2. Facebook inches closer to straight-up advertising with new Sponsored Stories test | The Verge
  Facebook testar att visa annonsinlägg direkt i ditt flöde både i desktop- och mobilversionen. Man behöver inte ha ”gillat” företaget eller deras produkter eller vara vän med någon som har det, för att inläggen ska dyka upp. Annonserna kommer att se ut ungefär som Sponsored Stories som redan finns men kommer att vara uppmärkta som reklamannonser.
 3. The Women Who’ve Transformed A Mars Rover Into A Sassy Social Superstar – Forbes
  Gå bakom kulisserna hos teamet som sköter Twitterkontont Curiosity Rover (>1 000 000 followers) som precis livetwittrade vid landningen på Mars. Deras filosofi och hemlighet bakom framgångarna? ”Share that love of space”
 4. Rich Kids Of Instagram
  På riktigt. Du kommer smälla av när du ser den här bildströmmen. Inte nog med att den absurda rikedomen sticker i ögonen, man förvånas över naiviteten hos dessa människor som lägger upp sin adress, rikedom, namn och position – på Instagram.
Summer Thursdays! #poolparty #nojob #noproblem #rkoi @therealspiegel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen