Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 15 april 2011

 1. Upcoming changes to Spotify Free/Open
  Här är förändringarna du bör känna till om du har ett gratiskonto på musiktjänsten Spotify. Sammanfattningsvis begränsas det hur många låtar du som ickebetalande användare får lyssna på per månad. Premiumkonton påverkas inte. Jag tycker att detta är en positiv förändring och ett nödvändigt ställningstagande mot att fler kunder ska börja betala för innehåll på nätet. Vad tycker du? Läs även länktipset ”Free content is killing media” 
 2. Snart ute i butik!
  Egoboost Magazine signerad Isabella Löwengrip har jag sett fram emot att läsa, och nu är den snart i butik. Men stopp och belägg vad är det jag läser? ”En karriärstidning för kvinnor mellan 18-30 år.” Jaha då hinner jag väl få ett, max 2 nummer innan jag är diskvalificerad..
 3. Kenzas stalker: ”Jag polisanmäler henne”
  Vad faller det under för paragraf egentligen, att publicera någons IP-adress? Jag var övertygad om att IP-nummer inte räknas som identifiering av en fysisk person. Någon som vet?

  Kenza+Jennie. Bild från Nyheter24
 4. Twitter visar nu trender från Sverige « Sociala medier
  Twitter lanserar Local Trends i Sverige, ämnen och teman som användare, ända ned på stadsnivå, twittrar frekvent om under en given tidsperiod. Häromdagen när Twitter som fenomen diskuterades i TV4 Nyhetsmorgon, blev hashtaggen #nymo trending topic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen