Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 14 juni 2012

När du läser det här sitter jag på ett flyg till London, inkallad till weekend med familjen. Men här är dagens tipslista, det var ett tag sen sist.

 1. googletrusted.se
  Sverige har fått sin första Business photo i Google Maps (se bild nedan) som gör det möjligt att klicka och gå runt inuti affärer och restauranger.  Jann Lipka är utvald av Google som Trusted Photograph och har förutom cykelcafét Bianchi i Stockholm publicerat en insidesvy från restaurang East på Stureplan. Läckert att människors ansikten är utsuddade!
 2. Brad’s View – YouTube
  Gillar du Twitter och NASCAR? Förra veckan sändes Twitters första TV-reklam, ett 16-sekunders klipp som utspelar sig i föraren Brad Keselowskis bil.
 3. Foursquare 5.0 är här och såhär fungerar det #allnew4sq » Checka in
  Du har väl inte missat att Foursquare uppdaterats till version 5. Maria skriver om alla nya features, bland annat om att man nu kan gilla och ogilla platser <3
 4. Facebook Allows ”Sponsored Story” Ads To Targeted To Mobile Specific Users
  Nu kan man som annonsör välja att visa sina sponsored stories-annonser i Facebooks mobilapp. Du kan välja fritt bland olika kombinationer av exponering: Right-hand side desktop +News Feed desktop + News Feed mobile.
 5. Seth’s Blog: Pest control
  Det finns alltid inlägg värda att läsa på Seth Godins blog. Men jag gillade den här lite extra om hur stor del av ens arbetstid som går åt till att försvara sin tid och uppmärksamhet.
 6. Pinterest Users Nearly Twice as Likely to Purchase Than Facebook Users
  En undersökning från SteelHouse Survey visar att användare av Pinterest är mer troliga att köpa produkterna de ”pinnat”, än Facebookanvändare är att köpa produkter som de lajkat.
 7. Icann publicerar alla ansökningar om nya toppdomäner
  Sas, Ikano, SCA, Sandvik, Volvo, Ericsson och Stockholms Stad har alla ansökt om att registrera sina egna företagsnamn som toppdomäner. Storföretagen har givetvis också skickat in ansökningar, Google ansöker bland annat om .app .android .gmail och .baby (!)
 • Google Business Photos - från butik Bianchi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen