Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 14 december 2011

 1. Så googlar Sverige
  Man blir överraskad varje gång en sån här rapport släpps, håller ni med? Hotmail.se och tankafetast ökar exempelvis snabbast som sökningar på Google.
 2. Så här delade vi under 2011 | Feber / Webb
  Hur väljer folk att dela @feber’s artiklar via pluginen AddThis? Jag tror att vi andra kan dra samma slutsatser från deras statistik: Facebook regerar hårt och står för över hälften av all delning. Google+ började starkt men har planat ut. Tumblr exploderar (!). Twitter ökar också men Digg och MySpace dyker.
 3. Resumé: Tvärstopp för Twitterkampanjen
  Stockholms Stadsmissions och Deportivos Twitterkampanj ”Betalvägg för hemlösa” stoppades direkt. Tillströmningen av followers fick antispam-funktionen att dra igång. Nu är man tillbaka på banan, men med ett nytt konto: @betalvaggen
 4. Facebook satsar på mobila annonser – Computer Sweden
  Facebook drar igång sin första satsning på mobila annonser. Hur annonserna ska utformas uppges inte , men enligt uppgifterna ska de läggas in bli en del av användarens nyhetsflöde.
 5. Twitter Help Center | About Account Reactivation
  Det här är en skräll! Om du råkat radera ditt konto kan du återaktivera det inom 30 dagar. Fram tills dess kan ingen annan ta ditt kontonamn. Men om du bestämmer dig för att byta nick i Settings så är det fritt fram för andra att ta över ditt alias. Något att tänka på.. Tipstack @lyreskog
 6. Mashable Video
  En minut av det senaste händelserna på Mashable, kungarna av webb och onlinenyheter – i praktiskt videoformat!
 7. Facebook Restores Messaging For Page Admins, Sort Of
  Facebook sägs ha börjat rulla ut möjligheten för sidägare att ta emot privata meddelanden från fans och icke fans via en länk på sidan. Ett mycket bra sätt att ta emot inlägg, frågor eller kritik som varken avsändare eller mottagare finner lämpligt att publicera i loggen. Kommer förmodligen inte till oss här i Svedala än på ett tag. Håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen