Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Scandic Hotels söker en Social Media Manager #nyttjobb

Jag har jobbat på Scandic Hotels i fyra månader nu och har sen dag ett längtat efter att Sverigeorganisationen ska anställa en Social Media Manager. Eftersom jag är lika mån om att skapa mångfald  på vår arbetsplats som min arbetsgivare så uppmuntrar jag särskilt er killar att söka! Hoppas att vi ses.

Scandic Hotels söker en Social Media Manager

I rollen som Social Media Manager för Sverige är du ansvarig för kampanjer och den dagliga aktiviteten i sociala medier. Uppgifter som innefattas är opinionsbildning, redaktionellt texter och uppsökande insatser i relevanta forum. Du kommer vara placerad i Stockholms innerstad och tillträde är snarast möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Scandic Hotels

Du kommer att ansvara för Scandics närvaro i sociala nätverk så som Facebook, Twitter och liknande sajter samt engagera dig i relevanta bloggar och sociala applikationer. Du ska kontinuerligt utforska nya vägar för att utveckla Scandics aktivitet i sociala medier samt vara insatt i trender och utveckling inom området. Du kommer att vara Scandics röst i sociala nätverk, bloggar och forum samt föra dialoger och svara på frågor när situationen kräver det. Du kommer att mäta och följa upp alla aktiviteter som sker inom området och rapportera resultatet vidare i organisationen. I rollen ingår även att arbeta nära våra hotell och stödja dem i deras arbete med sociala medier. Du kommer att vara experten inom området och fungera som rådgivare och bollplank.

Din profil

Du är envis, beslutsam och har god förmåga att omvandla stora mängder data till användbar information. Du är en mycket god skribent, är kommunikativt begåvad och brinner för social media. Du är positiv, en god nätverkare och är duktig på att skapa goda relationer.

Scandic Hotels samarbetar med Academic Search i denna rekrytering. Har du några frågor kring processen, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715.

För att söka tjänsten klicka här! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen