Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese Tipsar 11 mars 2011

 1. Barnportalen live på SVT!
  När jag jobbade på SVT minns jag att just barninnehållet var extremt viktigt att hålla utanför ”riktiga SVTPlay” så att små barn inte av misstag skulle se massakrar, självmordsbombare och naturkatastrofer. Det här är alltså ett strålande exempel på en s k ”gated community”. Hur många barn (jag föll nästan dit själv) tror ni kommer stoppa fingret på skärmen för att klicka på de olika knapparna och bilderna? 

  svt.se/barn/bolibompa
 2.  

 3. Download GPS free to your iPhone Android WinMo and Symbian | Download
  Fick nys om denna från en bilburen vän! Waze är en gratis GPS-tjänst med sociala funktioner – en navigator där du ser om andra användare före dig hamnar i köer eller annat otyg så att du själv kan välja en annan väg. Prövad och rekommenderad.
 4.  

 5. MyNewsdesk – Skräddarsy Mynewsdesks sociala pressrum på egen hemsida
  Med Mynewsdesks publiceringsverktyg kan du koppla på ett Social Media Newsroom på din sajt, utan krav på egen hosting eller CMS. Du kan välja färgscheman, typsnitt och logotyper enligt ditt företags grafiska profil, och få ett unikt domännamn.
 6.  

 7. Min sammanfattning: Kissiegate
  Bra och avslutande (?) inlägg i Bloggbimbodebatten av @kwasbeb. Det kommer snart inte längre gå att i likt Alex Schulman en gång och Kissie idag bara slänga upp en blogg, börja förolämpa allt som rör sig och plötsligt ha en stabil och lätt inkomstkälla.
 8.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen