Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 1 juni 2011

 1. Han tar över efter Scherman
  Casten Almqvist blir ny vd för TV4-gruppen efter Jan Scherman. Stort grattis! Min kära vän Robert har under lång tid jobbat som Castens högra hand och det verkar vara en mycket skärpt man. Han tillträder sin tjänst vid årsskiftet.
 2. Casten Almqvist, ny vd för TV4. Foto: Alexander Donka
 3. Intel.com/museumofme
  Efter man har anslutit till webbplatsen via Facebook Connect så får man en guidad tur i sitt eget lilla Facebook-museum och man får kolla in sina bilder, vänner, videos och annat som man har samlat på sig under åren på Facebook. Tips via feber.se
 4. Samsung hits 5 million TV app downloads – Lost Remote
  Halleluja. Nu kan jag alltså köpa en TV från Samsung (och snart även Google TV) och kolla på YouTube direkt i burken utan att behöva koppla in datorin och tusen ljud och skärmsladdar. Vilka appar skulle du helst se fanns att ladda ner till din TV?
 5. Blondinbellas slutreplik i SVT Debatt
  “Det är orättvist att kalla mig ytlig när jag jobbar sju dagar i veckan” skriver Blondinbella i sin slutreplik i debatten om 90-talisternas bortskämdhet. “Ändå hinner jag fixa manikyr och föna håret varje dag, det kan bara Unni Drougge drömma om”, fortsätter hon. Den här artikeln är så underbar på många vis. Självklart är det rätt att Blondinbella som representant för en ny sorts generation (som kan starta ett företag på en kvart) biter ifrån. Samtidigt kan jag känna att det faktiskti nte alltid är så enkelt som att “vilja tillräckligt mycket”. Alla kan ju inte leva ett liv som hon gör, där hon förverkligar varenda dröm som med ett magiskt trollspö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen