Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Blåslagen och barskrapad

Back in business! Har ni haft det bra över påsk?

Själv är jag blåslagen efter en helg i Alperna, vet inte varför jag bokade en skidresa när jag avskyr slingriga vägar, iskallt väder och höga hastigheter. Har bokat en resa till New York om tre veckor, som kompensation :)

Till min fasa kom jag hem och upptäckte att mitt kreditkort blivit hijackat i någon digital transaktion. Skandiabanken har ju bytt till pushmeddelanden istället för SMS, och eftersom jag alltid avaktiverar data-roaming så jag fick aldrig några varningar när jag var i Italien. (Den konspiratoriska sidan av mig misstänker att bedragaren visste att jag skulle resa utomlands..?)

Den här veckan är kort, men full av roliga möten och projekt. I kväll ska jag göra lite pro-bonoarbete och flytta över den uråldriga sajten www.stockholmshundarna.se till WordPress. Jag är ju ”förälder” nu och engagerar mig såklart i dagiset som min lilla kille går på.

På jobbet har vi under påsken äntligen gått live med ett unikt digitalt samarbete som jag jobbat på sedan augusti 2011 – Kan förhoppningsvis berätta mer om en vecka eller två när pressmeddelandet är publicerat.

Limone Piemonte, Italien

Senare ikväll blir det Therese Tipsar på bloggen, med nyheter från veckan som gick. Skicka gärna era bästa länkar till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen