Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Autopost from anywhere!

Jag måste berätta om ”Posterous” som är en helt strålande tjänst. Den påminner om både Ping.fm och Tumblr.com som alla är till för att tillfredsställa oss socialmedia-junkies.


Inlägget du läser nu är (förutom ett test att detta verkligen funkar) skickat som ett mejl till blog@posterous.com varpå tjänsten automatiskt identifierar det som ett inlägg som hör hemma i min WordPressblogg. Mejlar jag till Twitter@Posterous.com postas innehållet till Twitter, och facebook@.. ja ni hajar. Utöver detta har jag installerat pluginen Wordbooker och Wordtwit i bloggen, som för varje ny bloggpost som kommer in annonserar ut dessa på Facebook resp. Twitter.

Vill jag så kan jag även posta mitt innehåll direkt via post@posterous .com varpå det sprids till alla mina nätverk samtidigt. Fabulous.

UPPDATERAT: Posterous tar fram det tunga artilleriet i kampen om användarna. Och här ställer Mashable tjänsterna Posterous och Tumblr mot varandra.

Posted via email from Therese Reuterswärd’s Posterous

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen