Nu är jag på väg till Cirkus i Stockholm i ösregnet för att gå på SIME-konferensen. Minns tydligt mina intryck från 2011 och 2010. Första året pratades det mycket om Storytelling i digitala medier vilket (tyckte jag) manifesterades i alldeles för långa fluff-soff-prat på scen. Andra gången fick vi härlig inspiration på temat Internet of things och efter konferensen åkte jag hem och försökte beställa krukväxter som twittrar när de behöver vattnas.

Idag ser jag särskilt fram emot att höra Stina Honkamaa prata om RETHINKING THE MARKETING MIX – A new view on spending the marketing budget.

Du kan följa eventet live på sime.nu/ eller pröva nya Omniappen med ett skräddarsytt flöde av uppdateringar och artiklar: omni.se/appstore

An Informilo publication with insights into the key topics presented at SIME Stockholm.