Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Veckan i bilder

När jag gör en ”veckan i bilder” blir det inte riktigt i stil med Helen Alfvegren, Elsa Billgren eller Sandra Beijer. Jag är helt värdelös på att ta fina foton och det skyller jag på min HTC som har norra europas sämsta kamera. Hamnar man i skottgluggen blir man antingen suddig (om man har tur), blå eller ser ut som Dracula.

Det värsta med våren är att allteftersom det blir varmare utomhus blir det kallare på kontoret. När jag inte kunde nå SHIFT-tangenten längre pga förfruset lillfinger smög jag över till Brand-avdelningen och snodde en kavaj från hotellpersonalens nya kostymlinje.

Har du tagit något från minibaren?

Jag har startat ett projekt för att ta fram nya webbannonser, banners och bokningsmoduler. Efter ett möte med Projector vet jag att vi är på rätt spår. Men hinner vi till lanseringen av det nya affiliateprogrammet? Kreatörerna och utvecklarna brukar vara snabba men jag vet hur långdragna de där korrvändorna brukar bli.

Projectors kontor är jätteläckert. Syns bra va?

Google kom över för ett projektmöte om Hotel Finder och Hotel Price Ads (rumspriser som syns när du söker på tex Hotell på Google Maps). Jag försökte förstå affärsmodell och nytta jämfört med Adwords, Places och alla mobila tjänster men blev inte riktigt klokare. Samtalen fortsätter.

Demo av Google Hotel Finder

På fredagen hade jag möte med våra samarbetspartners på LiveNation, Nordens största anordnare av evenemang och konserter. Då gav de mig den här boken, Cesar Millan och hans hundar – signerad av författaren och med mitt namn!

Jag dog en smula men kvicknade genast till när jag förlorade en follower på Twitter.

Can’t please them all.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen