Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Tips på appar till Apple Watch

Under granen denna jul låg ett hårt och vitt paket.. Jag som inte haft något armbandsur på 10 år blev överlycklig av att få en Apple Watch! Förutom väder, kalender, mejl och meddelanden. Vilka appar använder ni?

Apple Watch

Här är de appar jag har haft mest nytta av hittills:

Evernote

Det är underbart att kunna bära på hela mitt stora Evernote-universum av listor, skärmdumpar, länkar, recept och anteckningar runt handleden!

Runkeeper

Om jag var en sådan som ofta springer, simmar.. eller motionerar överhuvudtaget så skulle jag definitivt föra min träningslogg via Runkeeper :)

Swarm

Var är jag och vem är i närheten? Swarm (tidigare Foursquare) fortsätter att vara lika lekfullt och roligt runt armen som i fickan. Med incheckning via Apple Watch har jag börjat använda appen mycket oftare än förut.

Trax

Har du småbarn eller hund? Jag utrustade min Cairn Terrier med en Trax spårsändare och medföljande app för två år sedan. Nu kan han springa lös nästan var som helst. Apple Watch signalerar när Dexter försvinner utanför de koordinater/”geofence” som jag har ringat in.

[peg-image src=”http://lh3.googleusercontent.com/-739rea6brCk/Vore6WPhZtI/AAAAAAAAnJg/FRD-ynWFy9E/s144-o/IMG_7332.PNG” href=”https://picasaweb.google.com/116526613936951586598/20160104?authkey=uVxzfCTVl_8#6236041728032335570″ caption=”” type=”image” alt=”IMG_7332.PNG” image_size=”750×1233″ peg_single_image_size=”w200″ ]

Jag vill utrusta min Apple Watch med ännu fler smarta, coola appar – så lämna gärna en kommentar här på bloggen!

Tänk vad skönt att slippa – att på mobilen blippa, för att passa möten. Apple har knäckt nöten! Ur led är tiden. Denna vill bli gniden. /God Jul önskar Tomten

7 kommentarer på ”Tips på appar till Apple Watch

  1. Samma här (med undantag för en speciell babyapp som jag testade i somras).. Det fanns liksom inte så många tillämpningsområden för alla de där apparna visade det sig. Men använder du Apple Watch som fjärrkontroll när du streamar musik i iPhone eller lyssnar på podcast alltså?

  2. Jag har haft min Apple Watch i över ett halvår och måste erkänna att jag gillar den grymt! Måste dock bli bättre på att välja den istället för telefonen :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen