Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

#ThereseTipsar 7 januari 2014

 1. Det hände i Silicon Valley under 2013 | Silicon Valley-bloggen
  Silicon Valley-bloggen listar bland annat Twitters börsnotering, miljardvärderingar, avslöjandena kring NSA. smarta klockor och kampen mellan fototjänsterna. Ändå anses 2013 ha varit ett ”mellanår” för tekniska innovationer.
 2. How to Procrastinate and Still Get Things Done
  Insiktsfull artikel av professor John Perry vid Stanford om hur man säkerställer att en kronisk prokrastinerare (person som skjuter upp att göra viktiga uppgifter) får saker gjorda! Den kortfattade lösningen: Skriv todolistor med massa saker som ska göras, inte bara de viktigaste..
 3. Mentally Strong People: The 13 Things They Avoid – Forbes
  Famgångsrika, mentalt starka, individer ger inte upp vid motgång, förväntar sig inte omedelbara resultat och missunnar inte andra lycka. Läs denna artikel för att få inspiration till saker att undvika för att få ett starkare psyke.
 4. 10 case studies prove the ROI of brand advocates
  En varumärkesambassadör är någon som talar positivt om ett varumärke eller produkt, och sedan förmedlar sitt positiva omdöme till andra människor. Denna artikel visar i 10 fallstudier hur stora intäkter man kan generera om man arbetar aktivt med att bygga lojalitet och word-of-mouth.
 5. How Do I Merge My Google Pages?
  Google skapar ju automatiskt sk ”G+ Pages for Local” för platser med butiksliknande verksamhet, t.ex mataffärer, tandläkarmottagningar och mäklarfirmor. I den här artikeln beskrivs varför det inte går att radera, eller slå samman dem med din företagssida. Google premierar ”G+ Page for Local” framför ditt företags Google+sida i sökresultaten, så rekommendationen är att arbeta med att fylla sin lokala G+ Page med innehåll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen