Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 27 mars 2012

 1. Social shipments
  Det här skulle jag kunna tänka mig att utveckla på heltid om jag hade lite entreprenörskalle. Klicka och läs om hur man kan använda informationsstrukturen i mikrobloggtjänster för att följa ett paket eller en lastbil på sin resa fram till destinationen! Tipstack @dr_po
 2. Datalagringsdirektivet – vilka måste lagra vad? | Måns Jonasson
  Snabbguide till hur Sverige kan komma att hantera regler om epost, meddelandetjänster och social CRM. Bland annat om gränsdragningen mellan det som kallas “elektronisk kommunikationstjänst” och “informationssamhällets tjänster”. Området är snårigt, men även Ajour har en bra artikel om direktivet.
 3. Freedom – Internet Blocking Productivity Software
  Freedom är en mjukvara som inaktiverar din internetuppkoppling medan du jobbar. Ibland måste man ta i med hårdhandskarna för att bli produktiv.. Men jag vet ärligt talat inte om jag skulle klara det. Någon som testat?
 4. Tripbirds vill göra dina resor sociala « Gadgette
  Tripbirds samlar ihop alla dina Facebookvänners resor, baserat på var de checkat in med olika tjänster som Foursquare, Gowalla eller Facebook Places, även Instagram-bilder om du har geotaggat dem. Är det här Det Nya för oss i resebranschen?
 5. Internet in hotels ’more important than breakfast’
  Skulle du avstå från det gratis trådlösa nätverket på hotellet på grund av långsam uppkoppling – och betala för snabbare bandbredd i stället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen