Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

#ThereseTipsar 26 februari 2013

 1. Create your own Infographics with Visual.ly
  Visuell kommunikation är lättare att ta till sig – särskilt när det gäller mycket information. Skickar du fortfarande CV i word-format? Sluta genast med det och skapa en infografik baserat på din LinkedIn-profil i stället. Så här snyggt kan det bli!
 2. Twitter Ads API: This Week in Social Media
  Twitter Officially Launches Their Ads API: “What this means is that as marketers, you’ll soon have the ability to work with Twitter’s initial set of Ads API partners to manage Twitter Ad campaigns”
 3. Award : Nordic eCommerce Knowledge
  Nominera någon som sprider kunskap i ehandelns tecken till Nordic eCommerce Award. Vem tycker du har stuckit ut och bidragit till spridning av kunskap och bättre e-handel? Några av kategorierna är Årets kunskapsspridare, Årets prestation och Årets e-handelskund.
 4. www.qwant.com
  Trött på Googles generiska presentation av sökresultat? Pröva Qwant!
 5. Gottarbetsliv.se
  Har du en tendens att släppa det du har för händer så fort någon mejlar, ringer eller frågar om du har fem minuter? Jag är sådan, alltid tillgänglig, tjänstvillig och smartast. Det jag vinner på mitt beteende är det jag allra mest eftertraktar – ett erkännande av min duglighet, kompetens och ett kvitto på att jag är oumbärlig. Den här bloggen handlar om personligt ledarskap, gruppkommunikation, att få mer gjort i teamet, om att hantera perfektionister och latmaskar och om hur man få mer gjort på jobbet. Ett hett tips!

qwant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen