Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 24 augusti 2011

 1. Följ TopGear Sverige
  Nu kommer TopGear till Sverige (som tidning). Och de är inte bara intresserade av vrålåk, utan även av att etablera kontakt med likasinnade och med sina läsare via sociala medier. Jag har gjort en snabb scan av TopGear på Twitter och Facebook (konton som precis har sett dagens ljus) och jag ger dem fem förgasare av fem möjliga. Kul, transparent, uppriktigt, passionerat och så svarar de på tilltal. Hoppas att de står pall för anstormningen nu bara..På YouTube står det i alla fall inte still:
  http://www.youtube.com/user/TopGear
  Mitt galleri av Twitterbilder
 2. Karins konstgrepp: Bröllopsfoto
  Jag vet att ni fått nog av de där homestaging-bilderna med frukt från mäklarfirman Fantastic Frank, så här kommer något lite mer..bitigt. Ska du gifta dig snart? Då behöver du precis sånhär inspiration :)
 3. Twitter Enhances User Profiles With Image Galleries
  Om inte bara för att det är supersnyggt, så även för att se hur mycket struntbilder man laddat upp. Gosh! Här är mitt bildgalleri från Twitter: http://t.co/6b1mxys
 4. Twitter users are more likely to impact your brand than any other social network
  I den här undersökningen kartlägger man beteendet bland Twitteranvändarna. Och upptäcker att de är mer ”socially engaged” på nätet, skriver mer och tycker mer. Det visste du kanske redan. Det är även mer sannolikt att en diskussion som inleds på Twitter sprids till andra delar av webben än från andra digitala nätverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen