Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 15 juni 2011

 1. Social Network Website Facebook Apologies For Launching Facial Recognition App Without Telling Users | Technology | Sky News
  Facebook har bett om ursäkt för sin lansering/smygutrullning av ansiktsigenkänning i foton, men har inte lovat att ändra defaultinställningen som är att man godkänner funktionen.
 2. “Enough! Will Social Media Die Already?!”
  Vi är säkert flera som tycker att Sociala Medier är hyfsat uttjatat med alla ändlösa rapporter om hur det funkar, hur man lyckas, hur man mäter, hur man tjänar pengar på det, och vem som äger det. Vi bidrar ju själva till det varenda dag! Här är en riktigt klok post om hur social media som fenomen kommer att dö ut den dag människor och företag inser att det bara är en teknik. Och att det förmodligen kommer att ske lagom till när nästa paradigmskifte inom marknadsföring gör sitt intåg i samhället, och allting börjar om igen.
 3. Viral video: Will Justin Bieber blend
  Om ni älskar ”Will it Blend”-filmerna så kommer ni vilja se när de försöker med tonårsidolen Justin Bieber..
 4. Grillfest, snygg och gratis app för grillad mat
  Gillar du att grilla? Appen ”Grillfest” från ICA finns att ladda ner för både iPhone och Android, är gratis och innehåller både grillrecept och tips för den som vill glänsa vid gallret.
ICA's glödheta app för smartphone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen