Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

#ThereseTipsar 13 augusti 2013

 1. Google Search Starts Highlighting In-Depth Articles On Search Results Pages 
  Arbetar du med att skapa unikt, värdefullt innehåll för att marknadsföra ditt företag? Grattis! Google har precis bestämt sig för att belöna ”in-depth” content i sökresultaten. Här finns både general guidelines och instruktioner för pagination markup att följa om du vill att dina inlägg ska kunna få en plats under ”In-Depth Articles”.
 2. It’s Coming: the Hyperloop Reveal 
  Jag tipsar vidare om den här nyheten eftersom @fritjof sade att jag MÅSTE läsa den. Har inte hunnit.. men det ska tydligen vara ”framtiden” :)
 3. Sociala Medier – 10 relevanta puckar för 2013
  Den här presentationen av byrån Edelman Digital hittade jag efter rekommendation av @judithwolst. Bland annat avhandlas ämnen som MOBILE FIRST och VISUAL  STORYTELLING.
 4. Resumé: Bubbleroom lägger ner i Stockholm
  Skulle vilja veta mer om bakgrunden till det här beslutet.. Trist för medarbetarna, men det måste ha blivit mer effektivt att ha all personal i Borås.
 5. REPORT: Facebook Hashtags and Post Engagement
  En studie från Simply Measured visar att endast 20% av Facebook-inlägg från företagssidor innehåller hashtags. Varumärken har alltså inte anammat möjligheten att inkludera hashtaggar i inlägg på Facebook sedan lanseringen i juni. I alla fall inte i samma utsträckning som på Twitter och Instagram. Läs mer om varför i denna artikel.
 6. Eight great examples of agile marketing from Oreo
  Att Oreo leder ligan av kreativa, snabbfotade marknadsavdelningar finns det få som argumenterar emot. Här förstår ni varför.
 7. Twitter Hotel Opens For Social Media Junkies
  Är du en Tweetaholic och gillar hotell som erbjuder en fullkomlig ”social media”-upplevelse? Detta hotell på Mallorca har Twitter-rum, Twitter-drycker och en virtuell gemenskap som kallas # SocialWave som kopplar ihop gäster med varandra. Check it out!
in-depth_articles_screenshot
Google’ visar ”In-depth Articles” i SERP:en

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen