Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Mitt Twitterkonto raderat

Tror jag börjar gråta! Idag rensade jag bland mina Twitterkonton och stötte på ett gammalt alias ”twitter.com/testcasting” Så då gick jag in på det kontot (trodde jag) och raderade detta.

Men jag var ju inloggad som ”t_reutersward” , så av misstag råkade jag raderade hela mitt egna konto!  Jag är förtvivlad!

Har skickat ett ärende till Twittersupporten, men har låga förhoppningar (läs varför).  Flera tusen followers och statusuppdateringar försvunna. Vad ska jag göra?

  1. Alternativ 1. Vänta tålmodigt i ca 4-6 veckor på svar från Twittersupporten. Avstå från all aktivitet under denna tid. Räkna med att kunna återskapa kontot.
  2. Alternativ 2. Påbörja långt och intensivt arbete med att återupprätta nytt konto från scratch. Etablera nya followers, kännedom och cred all over again.

Welcome to Fail. Population: Therese.

UPPDATERING: I ♥ you Nachtigal

10 kommentarer på ”Mitt Twitterkonto raderat

  1. Aha-därför ditt nya twitternamn! Vid en svag sekund började jag fundera över mitt eget minne och tillstånd, nu fick jag klarhet. Tusen tack för det.

    1. Tyvärr är det så att både aliaset och emailadressen som tillhörde kontot är låsta för bruk ”tills Twitter lanserar sin nya process för account restoration”. Dubbelsuck.

  2. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig annat än att skicka ut postningen på twitter.
    Och säga att jag förstår din förtvivlan.

    1. Tack Eva! Lång tids uppbyggnad av länkstyrka, trovärdighet och ämnesrelevans borta i ett svep. Sätter allt hopp till Twittersupporten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen