Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Idag firar jag 4000 followers!

När jag skriver det här har jag precis nått 4000 followers på Twitter. Vilket halleluja-moment! Att stirra sig blind på antal följare ifrågasätter jag – och även andra – med jämna mellanrum. Detta är inte ett seger-blogginlägg i tävlingen om vem som är mer populär än någon annan. Jag är på Twitter för att jag vill veta hur saker fungerar, bli involverad i intressanta resonemang, bygga nätverk, skapa förståelse för Internet och för tillhörigheten och sällskapet. Värdet i Twitter för mig ligger i att få bidra, hjälpa, tipsa och lämna avtryck.

I december 2009 diskuterade vi hur tidskrävande Twitter var..

När jag gick med i Twitter bestämde jag mig från början att bara göra bransch- och ämnesrelaterade inlägg. Nu händer det flera gånger i veckan att jag blir kontaktad av redaktioner, företag och journalister som läst det jag skrivit. Kollegor, leverantörer och affärskontakter kommenterar ofta saker jag postat, och jag får mejl från främmande människor som vill ha tips och råd.

Ni som twittrat i 3 år eller mer vet hur svårt det är att hålla en hög och jämn kvalitet av relevanta inlägg.

Idag firar jag att jag har lyckats med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen