Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

CSR communication in social media

I dag håller jag den här presentationen för kinesiska chefer på Svenska Institutet. De är här för att lära sig av Svenska företags arbete med hållbarhet och nya medier. Vilken upplevelse det var att få förbereda den här prezin. Nu vill jag slänga allt utom min Macbook Air och mina sociala medie-konton och börja odla mina egna twittrande grönsaker.

Föredrar du Slideshare? Mina presentationer finns där också.

Using social media for CSR and sustainability

2 kommentarer på ”CSR communication in social media

    1. Tack vad roligt att den uppskattades! Gjorde en djupdykning in på din sajt också och försvann i flera minuter. Håller med om allt förutom vikten av Alexa rank :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen