Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

7 Habits Maximizer course

Då var det dags att bekänna sina framsteg.. Det är 5 månader sedan jag gick kursen 7 Habits of Highly Effective People och idag är det dags för uppföljning! Vissa produktivitets-aktiviteter har jag följt till punkt och pricka (t.ex göra weekly plan). Jag har också ansträngt mig för att lägga mig till med bättre vanor (t.ex äta frukost).

Andra, mer personlighetsprövande vanor har varit väldigt svåra att förändra. Till exempel att vara mer proaktiv, fokusera på målen, prioritera bort sådant utanför min kontroll, försöka förstå innan jag gör mig förstådd o.s.v.
Idag hoppas jag få motivation att komma vidare! Har du några tips?

20130930-093619.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen