Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Sociala Medier-special i nya #Besöksliv

På vårt kontor är tidningen Besöksliv fullkomligt klistrad på väggar, på skrivbord och i tidningsställ. Det är sveriges största affärsmagasin för besöksnäringen och den nylanserades precis som månadsmagasin i stället för veckoutgivning. Mer glossy, mer fördjupning, mer inspiration.

I majnumret är jag med och ger min syn på hur man bör hantera kunddialoger i sociala medier. Även smarta @TedValentin intervjuas och kommer att visa upp sitt senaste data-mining-projekt på temat kartdata och sociala signaler. En månad tills man får se resultatet.. spännande!

Therese Besöksliv
Förra gången jag medverkade i tidningen delade jag med mig av 7 tips till hotell som vill bli vassare på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen