Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

F*ck My Life mest populärt på Facebook

FacebookDet är inte bara jag som upplevt att 2009 är BabyBoomens år! Nu har till och med Facebook data team konstaterat en kraftig ökning av familjerelaterade ord i folks statusuppdateringar. Den mest dramatiska ökningen stod ordet ”kids” för, vars förekomst gick upp med 500% under 2009.

Lustigt är också att ordet ”yard” (trädgård) som varit knappt förekommande på Facebook fram till i år, plötsligt har nått rekordhöga höjder på statusgraferna. Man tror att det beror på att våra föräldrar börjat använda Facebook, snarare än att vi medlemmar sagt upp oss från våra jobb och börjat odla rabatter..

Intressant är det också att se benämningen ”RT” (som i Retweet) göra intåg i Facebooks statusuppdaterings-statistik för första gången nu under 2009 och att jag helt gått miste om akronymen FML som tydligen är ”THE word” 2009. Man kan läsa mer om vad som varit hetast i statusuppdateringarna år 2009 på Facebook Memology: Top Status Trends of 2009. (Svininfluensan, Michael Jackson och Twitter är högoddsare)

En reaktion på “F*ck My Life mest populärt på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen