Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Vill du ha en gratisbiljett till #Webbdagarna?

Jag skrev ju tidigare om Webbdagarna som ett av eventen du inte får missa i vår! Det äger rum 22-23 mars på Waterfront Congress Center i Stockholm. Jag har två biljetter som jag vill dela ut, de gäller båda dagarna: värde: 9 875 kr.  För att få en av biljetterna gör du något av nedanstående.

För att få en biljett till Webbdagarna:

1) Skriv en idé i kommentarsfältet som du tror kan hjälpa mig i affärs- eller privatlivet. Om du har följt bloggen så har du nog ett bra känsla för vilka utmaningar jag står inför, vad jag försöker få kläm på eller saker som jag kan förbättra! Om jag fastnar för din “pitch” så får du en biljett till Webbdagarna, mot att vi träffas över en lunch så att du får utveckla dina tankar!

eller

2) Författa en teaser till ett gäst-blogginlägg som du vill publicera på TrulyTherese.se. Posta denna idé i kommentarsfältet.  Om jag fastnar för ditt tema så kan du bli tilldelad en biljett till Webbdagarna – mot att du skriver färdigt blogginlägget för publicering inom ett par veckor.


Förra året höll jag en keynote om hur man inte ska bete sig i sociala medier och presenterade 7 budord för att undvika att göra de värsta tabbarna. I år sitter jag i expertpanelen och försöker lyfta frågor, reflektioner och lärdomar efter varje dragning.

Let the game begin! En biljett går till bidrag under 1) och en biljett till bidrag i kategori 2).   Ni har fram till torsdag 15 mars kl 19:00 på er. Biljetterna skickas till mottagarna via e-post på torsdag kväll. (PS. Therese Reuterswärd är enhällig jury)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen