Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Vikten av att veckoplanera

Nej det blev aldrig av att jag gjorde den där Weekly Review:n igår. Trots löftet till @fritjof och de andra GTD-anhängarna :-/ Jag vet hur viktigt det är för personlig produktivitet att man utvärderar veckan som gått, ser över sina prioriteringar och tömmer hjärnan inför kommande arbetsvecka. Men jag ska försöka sätta mig ner senare idag. Har fått tips på en riktigt bra mall för hur man lägger upp en Weekly Review, så jag tänkte dela med mig av min “best practice” när jag kommit igenom den.

David Allen says that if you are not doing your weekly review, you are not doing GTD..

Ikväll får jag besök av Ericsson som gör en marknadsundersökning om hur människor producerar och skapar digital kultur. Mysigt med intervju i hemmet, även om jag inte direkt lever som en “digital entreprenör”.

Och så påbörjar vi ett omfattande SEO-projekt på jobbet idag, tillsammans med BigmouthMedia. Det ska bli väldigt spännande. Googla lugnt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen