Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Varning för Soko

Det var sista gången jag använde Soko.se. Tidigare har jag ju postat ett inlägg om deras epostutskick. Nu visar det sig att jag tre veckor efter att ha sålt ett par skor via deras sajt, blir debiterad för detta av Soko! Provisionsavgift, skämtar de? Letar mig fram till användarvillkoren och finner följande:

”Soko kommer att, i enlighet med den vid var tid aktuella prislistan, debitera dig avgifter för de tjänster som du har beställt genom Soko”

Så inte nog med att man aldrig under varesig registrering, skapande av annons, eller i något av status- och bekräftelsemejlen man får när prospektiva köpare anmäler intresse får någon indikation på denna extraavigft – Soko förbehåller sig också rätten att höja provisionen när som helst.  Jag orkar inte ens bråka om huruvida det är lagligt det de gör, för det är det säkert, utan jag postar härmed mitt kraftiga avståndstagande till TV4 och Expressen, företagen som står bakom den här utpressartjänsten. #Epicfail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen