Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Varför funkar ingenting??

Ibland undrar jag hur vi kommer att se tillbaka på den här perioden om tjugo år. Kommer vi att skratta åt att man inte hade täckning på Gamla Stans tunnelbana eller att man inte vågade klicka på för många knappar  samtidigt? Jag är trött på att leva med den här klickrädslan! I morse till exempel. Då försökte jag först få surfa till TV4 Play på min iPad. Men den klarade bara att spela upp reklamen, sen frös  bilden. Sen gick mitt trådlösa nätverk ner, och det tog ett tag innan mina PDA:er förstod att de skulle switch över till 3G streaming.

På tunnelbanan skulle jag spara ett bokmärke till Delicious men av någon anledning kom inte artikelns titel med, så jag var tvungen att strunta i det. I ett till försök att se ett klipp från Efter Tio så laddade jag ner TV4 Play-appen till Android. Det gick strålande i ett par minuter men sedan frös streamingen igen. När jag försökte starta om klippet kastades jag tillbaka till början och hade ingen möjlighet att spola framåt. Vad som hände sen var att min HTC Sensation fick för sig att när jag klickade på Startknappen så skulle den ta en screenshot av min skärm. Så min fråga till er är:

Varför funkar ingenting??!

Mina nya hörlurar funkar. Än så länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen