Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Vad föreställer annonsen?

Nu behöver jag er hjälp igen. Vi håller på att bolla en uppsättning onlineannonser fram och tillbaka och det råder delade meningar om deras förträfflighet. Jag tycker såklart att man ser tydligt vad de föreställer men en kollega beskriver en brasa som brinner, en annan säger att annonsen föreställer ett norrsken och den tredje personen tycker att bakgrunden ser ut som ett akvarium.

Vad tycker du att den föreställer? Rösta här!

5 kommentarer på ”Vad föreställer annonsen?

 1. Tyckte definitivt att det såg ut som ett norrsken, men samtidigt ville jag snarare placera ett norrsken tillsammans med ett obebyggt landskap, vilket du var inne på här ovan såg jag. Men vem riktar sig annonsen till? Är målgruppen väl bekanta med norrsken? När det gäller hotellbranschen och t ex affärsvärlden skulle inte ett obebyggt landskap stämma överens – i det fallet bör inte heller en idé med norrsken användas utifrån min tanke ovan om stad.
  Berätta gärna fortsättningen!

 2. Tack för er input!
  Vad sägs om att ta bort den glödande staden i botten (finns det sådana upplysta kuststäder i Norrland?) och ersätt med ett snötäckt landskap? Kanske t.o.m ett par renar som betar i flock i bakgrunden?

  Min amerikanska kollega gav också feedback på stavningen. Det ska ändras till
  ”142 hotels to choose from” eller ” Take your choice, we have 142 hotels above the Arctic Circle”

 3. Snygg, och det ser ut som ett norrsken, om man har sett det tidigare. Men, lite mer vågrörelser i norrskenet och bättre upplösning på stadsljusen, så blir du nog av med ”akvarie”-känslan. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen