Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

TrulyTherese Under Construction

De närmaste dagarna kommer jag att byta tema på bloggen. Jag vill designa om till en helt responsiv layout som anpassar sig efter skärmens storlek, oavsett om det är en 20-tumsskärm, en iPad eller en liten smartphone! Har precis köpt ett extremt minimalistiskt tema från Themify.me och laddat ner två gratisteman från WordPress.org. Har väntat hela helgen för att få sätta mig och pilla i kväll, men istället blir jag alltmer stressad då mina 300 PayPal-kronor inte verkar komma fram. Blir galen när saker inte funkar.. *djupa andetag*.

Ha tålamod om det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig ett tag. Fint ska det bli!

5 kommentarer på ”TrulyTherese Under Construction

  1. Det var kommentarspluginet ”Disqus” som förstörde i mobilen. Synd, för Disqus är en grym kommentars-tjänst. Den får vara avstängd tillsvidare.

  2. Hej igen Therese!

    Nu när jag kollar i Firefox funkar ju allt OK. Det visade sig att jag faktisk kunde läsa hela texten ovan bilden i både Flipboard och Instapaper – fast jag visste ju inte vad som gömde sig under den vita rektangeln, och bilden såg jag inte.

    PNG ska väl funka över alla läsare idag? Har inga andra teorier just nu än att det ev. kan vara något med bildformatet på illustrationen som kan ha med saken att göra, även om det känns långsökt.

    Lycka till!

    /Tormod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen