Therese Reuterswärd

din konsult inom ehandel och digital marknadsföring

Therese tipsar 5 juli 2010

  1. Seesmic Web – Jag har vårt att hitta en Twitterklient som gör mig nöjd.. På jobbet har vi proxys som sätter käppar i hjulet och för Mac är utbudet begränsat. Seesmics webgränssnitt är bättre än alla applikationer jag har testat, och funkar på vilken dator du än befinner dig. Tummen upp!
  2. Openbook – Search and Share (whether you want to or not) – Openbook gör det möjligt att söka igenom statusuppdateringar på Facebook. Eftersom funktionen enbart utnyttjar personer som har satt (eller glömt ta bort) publika settings, behöver man inte vara inloggad eller ens ha ett konto på Facebook för att kunna läsa tusentals människors uppdateringar. Pröva den här sökningen..
  3. All Facebook – The Unofficial Facebook Blog – Det är inte svårt att hitta nyheter, insights, tips och uppdateringar om Facebook. Den här bloggen, med flera nya inlägg om dagen, är ett måste för att hålla sig uppdaterad om vad världens största sociala nätverk har i kikaren.
  4. How To Become Instantly Rich: Learn How To Program – Developers are kings of the economy right now. Utan bra utvecklare kommer man inte långt därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Tillbaka till toppen